Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge snoekvissers in de prijzen

Geplaatst op: 4 januari 2021

Hengelsportvereniging Het Zwartewater krijgt veel inzendingen binnen voor de ‘online viswedstrijd’. Nu de vereniging geen bijeenkomsten en wedstrijden kan organiseren, kunnen jongeren door het inzenden van een foto meedoen aan deze strijd.

Hugo Sterk won eind december de weekprijs en ging er vandoor met een setje pluggen voor in de viskoffer. Deze week zijn er ook weer prijzen te verdelen. Brain Breeveld ving een snoek van 94 cm, Nathan van Huuksloot een snoek van 64 cm, Jeremy van ’t Noordende één van 92 cm en Laurian Slingerland sloeg een exemplaar aan de haak van 75 cm. Deze vier mannen kunnen hun prijsje ophalen op de Roebol 39.

Tot eind januari kunnen vissers nog meedoen. Stuur een foto met je gevangen vis naar hsvhetzwartewater@gmail.com en maak kans op een mooie prijs. “Tevens verloten wij nog een complete dropshot vishengel onder alle ingezonden foto’s die gemaakt zijn in december en januari”, sluit HSV af.

Gepubliceerd door Robert Jansema

One thought on “Jonge snoekvissers in de prijzen

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500