Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcaswinkel vanaf volgende week weer open

Geplaatst op: 31 maart 2021

Op woensdag 7 april gaat de Dorcaswinkel Genemuiden weer open. “De winkel ziet er weer tip top uit en we zijn er weer helemaal klaar voor, zij het met de nodige maatregelen. Spontaan even aan komen lopen zit er helaas nog niet in”, aldus het bestuur. 

“Toegang is alleen mogelijk via een reservering op onze website: dorcaswinkelgenemuiden.nl, de kalender staat open dus je kunt al reserveren. Je kunt op ieder hele uur een tijdvak van 45 minuten reserveren om te winkelen, maximaal 10 klanten tegelijk. Iedere klant is 1 reservering. Kom op tijd want anders is de toegang afgesloten. Je hoeft natuurlijk geen 3 kwartier te blijven. Voel je niet bezwaard als je niets koopt, een (kleine) gift bij de kassa voor het mooie Dorcaswerk is altijd een overweging waard, maar uiteraard vrijwillig. Telefonisch of via de mail reserveren is helaas niet mogelijk. Zonder reservering kunnen wij niemand toelaten in de winkel”, aldus het bestuur.

De winkel is geopend op woensdag-donderdag-vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor het inbrengen van goederen kan men ook op deze tijden terecht, hier hoeft geen afspraak voor gemaakt te worden.

“Een mondkapje tijdens het winkelen en als men spullen komt brengen is vereist en uiteraard blijf  je thuis als je klachten hebt of in afwachting bent van een testuitslag. Het is even lastig allemaal, maar doe even de moeite om te reserveren en je hebt lekker een klein uurtje voor jezelf in onze mooie winkel. En bijkomend voordeel: je hoeft niet in de rij voor een mandje”, besluiten de medewerkers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500