Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prachtige prijzen te winnen bij Koningsloterij: van fiets tot vakantiecheque

Geplaatst op: 23 april 2021

(Ingezonden) De Koningsloterij op 27 april 2021 , wat houdt dat precies in? De G.O.V heeft in samenwerking met Comceptum de Koningsloterij georganiseerd om toch een beetje een feestelijk en koninklijk gevoel te creëren bij de gemeenschap van Genemuiden.

Anneke van Dijk vertelt namens de GOV: “Omdat er helaas weer niets georganiseerd kan worden, hebben wij iets bedacht wat voor de hele gemeenschap feestelijk is, en waar iedereen naar uit kan kijken. Want een mooie prijs winnen vindt iedereen leuk! De loten voor de koningsloterij zijn te koop bij meerdere G.O.V ondernemers zodat de loten op een veilige manier gekocht kunnen worden.”

Ze kosten vijf euro per stuk, en zijn te koop bij: Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle, Bakkerij Groot Koerkamp, De Lange puur natuur, Albert Heijn Bart Knap, De Groene Lantaarn, Anna’s, Readshop, Kitsch & Koters, Slijterij Stroomberg, ‘T Olde Staduus, De Sokkensolder, AnneModa, BitterZoet, Family Wellness Overijssel, M. Jansen Mode, Robuust, Buitenbosch, Juwelier Optiek Brouwer, Top1Toys, Carla’s Geuren en Kleuren, Double Boost Hairstyling en Vivaldi.

Van Dijk vervolgt: “Wij gaan weer maximaal loten verkopen in 1,5 week. Genemuiden heeft allang bewezen dat te kunnen in zo’n korte tijd. En heel graag te willen steunen en te laten zien dat we samen echt sterk zijn! Omdat we graag de hardwerkende lokale helden willen steunen, hebben we besloten de opbrengst van deze verloting te verdelen onder alle G.O.V winkeliers van Genemuiden.”

“Het kan een steuntje in de rug zijn, of een beloning voor al het harde werken”, vertelt Martijn. “We gaan geen negatief verhaal ophangen, maar dit is gewoon een hele mooie opsteker en waardering voor de G.O.V ondernemers. De ondernemers zijn de vaste klanten van Genemuiden nog steeds dankbaar voor de geweldige steun, en lokale aankopen. Die waardering is zeker aanwezig. Maar het is nog steeds hard werken, en gemakkelijker wordt het ons nog steeds niet gemaakt. Vandaar deze grootse Koninklijke verloting, met hele mooie vorstelijke prijzen.”

Want wat kan er gewonnen worden? Een Reischeque ter waarde van 500 euro, een sieraden set, Phillips TV, een Gazelle fiets, Fashion cheques van lokale kledingwinkels, 1 minuut gratis winkelen, lego- en Playmobilepakketten, Dutz vaas met zijde bloemen, dinner cheques en heel veel mooie waardebonnen, zodat je heerlijk zelf je prijs kunt kiezen bij onze lokale ondernemers.

Op 27 april is de trekking live om 20.00 uur te zien op www.jevindthetingenemuiden.nl. “Dus zorg dat je klaar zit, met een heerlijke oranje tompouce en de loten bij de hand”, besluit de GOV. De uitslag is na afloop ook te zien op Genemuiden Actueel.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500