Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaaihof en Buitenbosch stellen Moederdagontbijt samen

Geplaatst op: 5 mei 2021

(Adv.) Aanstaande zondag is het moederdag. Een mooie gelegenheid om alle (bonus-)mama’s en oma’s te verwennen met een feestelijk genietmoment aan huis. Buitenbosch en De Kaaihof hebben daarom hun krachten gebundeld en een speciaal moederdagontbijt en high tea samengesteld.

Het moederdagontbijt bestaat uit een mooie vensterdoos met uitneembaar dienblad met maar liefst 14 producten, zoals een heerlijke roombotercroissant, diverse mini-broodjes, verse jus d’orange, een huisgemaakte egg-muffin, yoghurt met rood fruit en granola van Vindiklekker. Ook met de high tea wordt het een klein feestje thuis, want met tal van zoete en hartige lekkernijen en losse thee van Arelo raken jullie voorlopig niet uitgetafeld.

Het ontbijt en de high tea zijn bedoeld om zaterdag van te genieten, echter is er ook een ontbijtdoos te bestellen voor de zondag, de broodjes en egg-muffin dienen dan alleen nog even in de oven verwarmd te worden.

Zowel het moederdagonbijt als de high tea  zijn nu te bestellen in de webshop van Buitenbosch op www.dorpsplein-genemuiden.nl of bel je bestelling door via tel. (038) 3857500. Bestellen is mogelijk t/m donderdag 6 mei. Om drukte in winkel te voorkomen zijn de ontbijtjes en high tea’s zaterdag bij de Kaaihof af te halen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500