Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Electrische bromfiets in opmars bij Klaver Service

Geplaatst op: 14 mei 2021

(Adv.) De traditionele voorjaarsdrukte is begonnen bij Klaver Service. “De bootjes komen uit de stalling en komen voor buitenboordmotoren. Maar de mensen gaan er ook meer op uit met de bromfiets waardoor wij weer reparaties hebben”, vertel eigenaar Roger Klaver.

Nieuw de laatste jaren is de opmars van de electrische scooter. Klaver werkt momenteel met het merk AGM Goccia. “De markt begint echt toe te nemen, het is zelfs niet meer weg te denken. Steeds meer leveranciers springen eropin en ook wij bewegen mee met die markt.”

De AGM Goccia doet denken aan bromfietsen als Puch en Gilera Citta. “De actieradius van de AGM is erg goed. Bij de meest ideale omstandigheden kan je er zo 60 kilometer mee rijden op een laadbeurt. En de capaciteit van de accu’s zullen de komende jaren steeds meer verbeteren waardoor de bromfietsen nog minder aan de lader moeten.”

Klaver is heel enthousiast en zijn klanten ook. “Het is echt een handig dingetje. Nagenoeg storingsvrij, duurzaam, geen onderhoud en lekker rijden zonder stinkende uitstoot.”

De fabrikant geeft bovendien drie jaar garantie op de AGM Goccia. Kom langs bij Klaver Service en laat je verder informeren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500