Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans houdt banenmarkt

Geplaatst op: 8 juni 2021

(Adv.) JobTrans houdt op 26 juni een banenmarkt. Van 09:00 tot 13:00 uur kunnen mensen die op zoek zijn naar een baan in de transport- en logistieke sector terecht aan de Nijverheidstraat 22 in Genemuiden.

Op de markt geven medewerkers van JobTrans meer informatie over de mogelijkheden die er zijn qua vacatures en opleidingen én vertellen vrachtwagenchauffeurs graag hoe zij het chauffeursvak ervaren. Ook zijn er verschillende bedrijven uit de transport en logistieke sector aanwezig, zodat geïnteresseerden kennis kunnen maken met de tientallen mogelijkheden binnen deze afwisselende sector. Een kleine greep uit de grote namen die aanwezig zullen zijn: JobIndustries, Verhoek Europe, Westerman, 123 Machineverhuur, Cornelissen Groep, Jan Kredit, Kooiker en Trans2Day. Op deze manier kunnen ze alvast ontdekken welke branche het beste bij hen past. Bovendien zijn er verschillende activiteiten, waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

Praktische informatie
Datum: 26 juni 2021
Tijdstip: 09:00 tot 13:00 uur
Adres: Nijverheidstraat 22, 8281 JE Genemuiden
Entree: gratis
Voor wie: iedereen die op zoek is naar een mooie baan in de transport- en logistieke sector.
Coronaproof: er zijn diverse (hygiëne)maatregelen getroffen tijdens de banenmarkt

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur
Behalve voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan in de transport en logistieke sector, is de markt ook interessant voor mensen die zich om willen laten scholen tot vrachtwagenchauffeur. Op de banenmarkt kunnen werkzoekenden echt beleven wat het vak vrachtwagenchauffeur inhoudt. Medewerkers geven meer informatie over het opleidingstraject en de tientallen mogelijkheden na het behalen van het vrachtwagenrijbewijs. Bovendien krijgt iedereen die via JobTrans werkt de mogelijkheid zich via training en scholing verder te ontwikkelen. Op deze manier laten ze de desbetreffende medewerker en het bedrijf nóg beter presteren.

Proefrit lesvoertuig
JobTrans biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om zelf achter het stuur van een vrachtauto plaats te nemen. De hele ochtend is er een lesvoertuig aanwezig, zodat men een rit kan maken onder begeleiding van een rijinstructeur. Interessant voor iedereen die overweegt om vrachtwagenchauffeur te worden. Wil jij een proefrit maken? Vergeet dan niet een geldig B-rijbewijs mee te nemen. Deelname is gratis en inschrijving is niet nodig.

Banenmarkt onderdeel sollicitatieactiviteit UWV
De banenmarkt biedt werkzoekenden de gelegenheid om zichzelf te presenteren. Het UWV heeft zich onder andere om deze reden aangesloten bij het event op 26 juni a.s. Dat betekent dat de banenmarkt onderdeel is van de sollicitatieactiviteit vanuit het UWV.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500