Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamerbreed komt met gevarieerd programma: van Bökkers tot Sela

Geplaatst op: 26 juni 2021

Volgens de SCEG kan Genemuiden Kamerbreed op 18 september doorgaan. “Alle seinen staan op groen voor dit veelzijdige en nieuwe evenement”, zegt de organisatie.

De SCEG belooft een spectaculaire opening waarna de activiteiten op het Havenplein losbarsten. “Op het Havenplein komt een hele mooie streekmarkt en een middeleeuws dorp. Daarnaast komt er een grote klimtoren. Verder is er een springkussen, komt er straattheater en zal een deel van het plein ingericht worden tot horeca-hoek”, meldt de SCEG.

Daarnaast wordt de Westerkaai ingericht tot promenade waar oude ambachten zichtbaar worden. In de haven zijn Waterspelen en de Vijf Gebroeders staat ook in het middelpunt van de belangstelling. De hof van de familie Van Dalfsen is open voor zang en theater. Om 17.00 uur komt Sela spelen in de Grote Kerk. In de avond speelt de drumband van Hasselts Fanfare in Genemuiden.

Lösse Eindties, onder leiding van Jerry Hoekman komt optreden, net als Hendrik Jan Bökkers. De afsluiting is in handen van Scrum met Ierse muziek. Overdag zijn ook activiteiten in het Historisch Centrum, bij het Tapijtmuseum en in de Meente. Kortom: op 18 september is er volop vertier tussen 10.30 en 20.30 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500