Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfstrainingen van PersoneelSelectief

Geplaatst op: 19 juli 2021

(Adv.) Al jaren biedt PersoneelSelectief Genemuiden aan haar relaties bedrijfstrainingen aan. Deze trainingen zijn uniek, de training is op maat gemaakt en samengesteld naar behoefte.

Met een aantal trainingen, gericht op persoonlijke vaardigheden, leiderschap en zakelijke communicatie krijgt de ondernemer of medewerker een op maat training, die persoonlijk wordt gegeven. Tegelijkertijd starten wij een coachingstraject die u als ondernemer of uw medewerker gebruikt om het leertraject in de praktijk toe te passen.

Tijdens deze trajecten blijft de belangrijke leerstof “hangen” en worden de verschillende technieken en handvaten van de training ook veel vaker in de praktijk toegepast.

Voor u als ondernemer betekent dit een enorme groei in ondernemerscapaciteit, maar ook bij uw medewerkers zult u sterke groei zien, meer senioriteit en meer zelfverzekerdheid, wat de onderneming ten goede komt. Gegarandeerd.

Meer over onze trainingen en aanmelding vindt u op onze site maar bellen voor een afspraak kan uiteraard ook, ons telefoonnummer is 038 – 452 98 90

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500