Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: productiemedewerker Timmerfabriek Hoogstede

Geplaatst op: 17 september 2021

(Adv.) Timmerfabriek Hoogstede in Vollenhove is een familiebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij produceren kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op een duurzame manier. Verantwoord omgaan met het milieu is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het hout dat wij gebruiken is daarom ook alleen afkomstig uit bossen die op een verantwoordelijke en duurzame manier beheerd worden.

Wij produceren voor renovatie- of verbouwingsprojecten, maar ook voor exclusieve nieuwbouw villa’s en alles wat daar tussenin zit. Om in te spelen op de toenemende vraag naar onze producten en tevens een nog hogere kwaliteitsstandaard te hanteren, is er sinds kort een CNC bewerkingscentrum in gebruik genomen. Deze machine neemt inmiddels een deel van het productieproces voor zijn rekening. Maar ook voor de voorbewerkingen, montage en afmontage van de producten willen wij ons team graag uitbreiden. Daarvoor zoeken wij een enthousiaste productiemedewerker die ons komt versterken. Doordat wij geen grootschalige serieproductie hebben, blijven jouw werkzaamheden afwisselend en uitdagend.

Waar zijn wij bij jou naar op zoek voor deze functie:

–  Opleiding en/of ervaring in machinale houtbewerking (pré)

–  MBO denkniveau

–  Zelfstandig

–  Gevoel voor kwaliteit

–  Doorzetter

Voldoe je hier (nog) niet helemaal aan? Maar ben jij die man of vrouw met passie voor machinale houtbewerking en je hebt twee rechterhanden en praktisch inzicht: neem dan gerust contact met ons om voor een vrijblijvende kennismaking. We laten je daarbij graag ons bedrijf en producten zien.

Wat hebben wij jou te bieden:

–  Marktconform salaris, passend bij de benodigde kennis en ervaring

–  Direct aansluitend aan de proefperiode een vast contract

–  Goede CAO: conform Timmerfabrikanten

–  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

–  Afwisselende werkzaamheden

–  Werken in een klein team met eigen verantwoordelijkheid

–  Nuchtere organisatie met korte lijnen

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatie met CV naar info@timmerfabriekhoogstede.nl of naar onderstaand adres. Wil je eerst liever nog wat meer informatie of vrijblijvend komen kennismaken, bel dan naar 0527-242456 of stuur een mail naar info@timmerfabriekhoogstede.nl.

Timmerfabriek Hoogstede De Hagen 16
8325 DB Vollenhove

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500