Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo hoopt op Kerstconcert én organiseert vleesactie

Geplaatst op: 25 september 2021

(Ingezonden) Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo is dankbaar dat er weer gerepeteerd kan worden iedere donderdagavond en de eerste concerten staan alweer op de planning, waarover binnenkort meer!

Wij hopen in december bijvoorbeeld weer een prachtig Kerstconcert te mogen verzorgen in de Bovenkerk te Kampen. Doordat wij als koor loyale sponsoren hebben, is het mogelijk om dit soort concerten prachtig aan te kleden.

Maar we kunnen natuurlijk niet alleen leunen op onze sponsoren en daarom willen wij als leden ook graag zelf de handen uit de mouwen steken door het organiseren van een actie ten behoeve van de verenigingskas, om in de toekomst ook weer prachtige concerten te kunnen geven.

In samenwerking met Keurslager Van de Weg hebben wij een mooie actie uitgedacht met vleesproducten en snert. Dus een actie voor de echte fijnproevers onder ons, helemaal passend bij dit najaar en de komende Biestemerkperiode.

U kunt deze heerlijke producten bestellen door te klikken op het bestelformulier via de volgende link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=S7AjxfGj6UeWc_reqS65LywondnxuDtCitxabDpkhxhUNVpQRkFVTTJBVjNDNkdPNTJIWDVLS0ZEUS4u

Op dit online bestelformulier is alle informatie rond het bestellen en afhalen van de producten beschreven.

Bestellingen kunnen tot en met D.V. vrijdag 8 oktober worden gedaan en afgehaald op D.V. zaterdag 16 oktober tussen 10 en 12 uur ’s ochtends op het parkeerterrein bij het Hervormd Centrum.

Namens het bestuur en de leden van Stereo alvast heel hartelijk bedankt voor uw bestelling!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500