Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biestemerk Bingo

Geplaatst op: 8 oktober 2021

Het was lang onzeker maar maandagavond 18 oktober is er weer de jaarlijkse Biestemerk Bingo in d’Overtoom. Er zijn zoals altijd weer leuke prijzen te winnen bij deze gezellige Bingo. 

De organisatie laat weten: “In verband met corona houden we de bingo in 2 sportzalen zodat we meer afstand kunnen houden en er zullen voorschriften zijn voor bezoeker. Vanwege de regels vanuit de overheid heeft elke bezoeker een geldig coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstelbewijs of negatieve test met dd 18-10-2021) nodig. Het bewijs kun je laten zien in de Corona Check App of met een uitgeprint bewijs van de Corona Check App met QR-code. Hier zal op gecontroleerd worden, indien u geen geldig toegangsbewijs heeft, heeft u geen toegang.”

De Bingo begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 18:45 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500