Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eindelijk weer Biestemerkfeest in de Kaaihof

Geplaatst op: 12 oktober 2021

(Adv.) Er is nog nooit zo lang uitgekeken naar het gezelligste feest van het jaar: de Biestemerk. Oliebollen, snert, rinkelende bellen van de zweefmolen en gezellig feestvieren bij de Kaaihof. Wat hebben we dit vorig jaar allemaal gemist.

Na de verbouwing van onze feestzaal werd er regelmatig gevraagd; “Jullie zullen hier wel geen Biestemerk meer vieren?”  Toch zal de komende dagen de feestzaal van de horecalocatie  weer omgetoverd worden in een grote, gezellige feestkroeg. Toen we vorig jaar niet open mochten vanwege de lockdown is er dit jaar reden te meer om dit grote feest te organiseren.

Op zaterdagavond luidt de Kaaihof het Biestemerk weekend in met DJ Albert Post. Op maandag, Biestemerk-eumpien, wisselen DJ Albert en DJ Tom van der Weerd elkaar af met de echte Biestemerk- en Top40 hits, die garant staan voor het Biestemerkfeest. Tijdens de Biestemerk zijn de DJ’s ook weer van de partij en is er aan het einde van de middag gezellige live meezingmuziek van Marcel Kalter uit Kampen.

Nostalgische tijden
Door het nieuwe Coronabeleid gaan we qua openingstijden terug in de tijd, oftewel vroeg feesten en niet al te laat naar bed. Zaterdag- en maandagavond gaan we om 18.30 uur open en om middernacht zal het Biestemerk feest eindigen. Tijdens de Biestemerk op dinsdag 19 oktober is de Havenkamer vanaf 10.30 uur geopend voor koffie, bier en snert. Vanaf  12.00 uur is de feestzaal geopend, 2 uur vroeger dan voorheen, zodat iedereen die uitgeslapen is weer verder kan feesten.

Coronacheck
Ook voor de Biestemerk gelden de landelijke Corona regels waar wij ons aan moeten houden.
Wij vragen alle feestgangers zich daarom goed voor te bereiden, zodat we er met z’n allen een mooi feest van kunnen maken.

Wat moet je meenemen?
Een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl) en een geldig identiteitsbewijs. Wanneer je volledig gevaccineerd bent hoef je je niet meer te laten testen. Wel moet je via de Corona Check app je vaccinatiebewijs kunnen aantonen middels een QR code. Deze QR code wordt gescand bij binnenkomst in combinatie met een geldige legitimatie.

Een GRATIS Coronatest moet maximaal 24 uur voor aanvang van je bezoek aan de Kaaihof afgenomen zijn, door een erkende testlocatie speciaal voor evenementen. Een afspraak maken voor de Biestemerk is enkel mogelijk via: www.testenvoortoegang.nl. Een zelftest volstaat niet!

Als je geen volledige vaccinatie of negatieve testuitslag hebt krijg je geen toegang tot de Kaaihof. Let op: we zullen iedereen controleren. Neem een geldig identiteitsbewijs mee: een ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Zonder identiteitsbewijs kom je niet binnen. Meer informatie vind je op www.testenvoortoegang.nl.

Toegang vanaf 18 jaar en ouder.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500