Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hart voor Sportclub

Geplaatst op: 12 november 2021

(Ingezonden) De jeugd van SC Genemuiden houdt ook dit jaar weer een suikerhartenactie, dit in aangepaste vorm. Men komt namelijk niet aan de deur, maar bestellen kan online. 

Via deze link https://www.sc-genemuiden.nl/shop/ kunt u uw bestelling plaatsen. Dit kan t/m donderdag 25 november. U kunt kiezen uit een overheerlijk groot opgespoten hart of een lekker stuk opgespoten suuker. Ook zijn 6 losse stukjes in een doos verkrijgbaar.

Op donderdagavond 2 december worden de bestellingen rondgebracht, mooi op tijd voor een heerlijke traktatie op Pakjesavond. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw materiaal voor de jeugdafdeling van SC Genemuiden. Door de huidige situatie in verband met corona is uw steun meer dan welkom. We hebben nog veel wensen voor de toekomst!

De jeugd van SC Genemuiden hoopt u te mogen verwennen met een heerlijk suikerhart en daarmee uw steun te mogen ontvangen! Hart voor Sportclub!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500