Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

22-jarige in greppel aan Randweg had borrel teveel op

Geplaatst op: 20 november 2021

Foto: Pieter Polman

De man die gisteravond in een greppel reed aan de Randweg is een 22-jarige inwoner van Genemuiden. De man was onder invloed van drank. Hij blies 260 ugl terwijl 88 ugl toegestaan is voor de beginnende bestuurder.

De man werd meegenomen naar het bureau in Kampen maar na een alcoholcontrole en verhoor weer vrijgelaten. Een 36-jarige man uit Genemuiden zag de auto van de 22-jarige in de greppel liggen. Hij wilde stoppen en keek daarbij in zijn spiegels. Hij raakte daardoor zelf van de weg en raakte aan de linkerkant van de Randweg in de greppel. Niemand raakte gewond.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500