Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vogeltentoonstelling Vogellust afgelast

Geplaatst op: 27 november 2021

Onder normale omstandigheden zou dit weekend de plaatselijke tentoonstelling van Vogellust gehouden worden. Helaas kon dat net als vorig jaar door dezelfde omstandigheden niet doorgaan. 

Echter in de periode dat werd  besloten wel een TT te houden is er actief begonnen met de verkoop van loten van de grote verloting. Deze zijn inmiddels allemaal verkocht en dus heeft vandaag zoals aangegeven de trekking dan ook plaatsgevonden

Op de bijlage  staan de winnende loten vermeld. Prijswinnaars kunnen hun prijs ophalen bij Henk Klasen, Pr. Beatrixstraat 50. De vereniging wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet bij de verkoop hiervan en hopen op betere tijden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500