Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaaihof kerstmenu online te bestellen

Geplaatst op: 8 december 2021

(Adv.) Over ruim twee weken is het alweer Kerst. Ook dit jaar bezorgt de Kaaihof je graag een fijne en bovenal onbezorgde Kerst thuis. “Samen met ons keukenteam hebben we net als vorig jaar weer een prachtig kerstmenu samengesteld”, aldus Harold en Jennifer van de Kaaihof.

Sinds de invoering van de laatste maatregelen werden alle kerst- en nieuwjaarsborrels bij de Kaaihof geannuleerd. “Gelukkig konden we snel schakelen om ons kerstmenu weer op te tuigen. We hadden al van diverse mensen vraag hiernaar gekregen, omdat het ze vorig jaar zo goed bevallen was. We hopen dat het net zo’n succes wordt als vorig jaar, de eerste bestellingen zijn gelukkig alweer binnen.”

Met het speciale kerstmenu van de Kaaihof zet je gemakkelijk een feestelijk mini-buffet of diner op tafel. De veelal 2-persoons porties zijn uit te breiden met diverse andere (bij-)gerechten. “Ons kerstmenu bestaat onder meer uit onze welbekende carpaccio, een vistrio, beef chimichurry, wildstoof en op veler verzoek ook spareribs, maar we hebben ook soepjes, salades en een fantastische grand dessertbox. Dat wordt weer smullen!”

Stel nu je eigen Kerstdiner of -minibuffetje voor thuis samen in de webshop van de Kaaihof op de site of haal het bestelformulier op bij Buitenbosch aan de Markt 1. Bestellen is mogelijk t/m 19 december. Bestellingen kunnen op vrijdag 24 december vanaf 10.00 uur bij de Kaaihof opgehaald worden.

Wel open voor lunch: van dinsdag t/m vrijdag zijn wij vanaf 11.30 uur geopend voor lunch.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500