Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zelfservice bij Bibliotheek op dinsdagmiddag

Geplaatst op: 13 december 2021

Zelf boeken inleveren, lenen of reserveringen ophalen? Voorheen was de Bibliotheek Genemuiden op dinsdagmiddag gesloten, maar door zelfservice is het toch mogelijk om er gebruik van te maken.

Er is geen bibliotheekmedewerker aanwezig, maar deze mogelijkheden spreken voor zich. Mocht er toch een dringende vraag zijn over het inleveren, lenen of de reservering dan helpt de medewerker van de winkel graag. Overige vragen kunnen gesteld worden op de momenten dat er wel een bibliotheekmedewerker aanwezig is.

Dus is het tijd om het boek in te leveren of een nieuwe te halen? Stond het toch al op de planning om naar de markt te gaan? Dan kan je nu ook op dinsdagmiddag zelf terecht bij de Bibliotheek in ’t Olde Staduus. Van harte welkom!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500