Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkeltje in ’t Olde Staduus gesloten

Geplaatst op: 20 december 2021

Ook de winkel in ’t Olde Staduus is vanaf vandaag gesloten. Klanten zijn wel welkom voor het doorgeven en afhalen van bestellingen.

Men kan hiervoor bellen met 06 22037035. Voor het afhalen kan een afspraak gemaakt worden. Te denken valt aan het bestellen van kerstpresentjes met streekproducten, advocaat, kaarten van Lia Bos, Frederik Weijs, het H.C.G., en het baksel van Philadelphia.

De bibliotheek is wel geopend, en ook Philadelphia is deze week wel aanwezig. Sporten in de bovenzaal is niet mogelijk, evenals het houden van vergaderingen en andere bijeenkomsten in de vergaderruimten.

’t Olde Staduus is gesloten op zaterdag 25 december, vrijdag 31 december en  zaterdag 1 januari 2022. Op 3 januari staan de vrijwilligers weer voor de bezoekers klaar, al is de winkel dan nog gesloten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500