Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Zwolse Adviesgroep zoekt schoonmaakster

Geplaatst op: 24 januari 2022

(Adv.) De Zwolse Advies Groep is voor haar kantoor in Genemuiden per direct op zoek naar een schoonmaakster voor 5 uur per week.

Als schoonmaakster ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig schoonmaken van ons kantoor. Je bent betrouwbaar en werkt zorgvuldig. Wij bieden een flexibele en zelfstandige functie met een mooi salaris in een goede werkomgeving. Het betreft 2 avonden in de week van circa 2,5 uur. (avonden zijn in overleg bespreekbaar.)

Je kan contact opnemen met Alida Westerbroek: 06-832 38 451 of per e-mail naar: zam.genemuiden@zwolse-adviesgroep.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500