Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderrommelmarkt en proeverij bij ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 7 februari 2022

Archieffoto: Peter Leenhouts

Tijdens de stoepverkoop van de Genemuider Ondernemers Vereniging (GOV) kunnen kinderen hun kleedje voor ’t Olde Staduus leggen. Zowel in de ochtend als ’s middags is de lokale jeugd van harte welkom om een zakcentje te verdienen.

Diezelfde middag, op 12 februari, is er bij ’t Olde Staduus een proeverij van advocaat en Gaellemuniger brok. Tiny Altena zal belangstellenden haar zelfgemaakte advocaat laten proeven. In het winkeltje staat het team van Philadelphia klaar met zelfgemaakte brok.

Zaterdagmiddag zijn er ook veel afgeschreven boeken verkrijgbaar in de bieb. Ook kunnen liefhebbers zich laten informeren over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden bij ’t Olde Staduus. Kinderen die mee willen doen aan de vrijmarkt kunnen dat laten weten via albertflier@gmail.com of via 06 28 11 39 00.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500