Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mantelzorgmiddag: Nee zeggen zonder schuldig te voelen

Geplaatst op: 1 maart 2022

Steunpunt en Contactgroep Mantelzorg Zwartewaterland houdt in maart een ontmoetingsmiddag in Genemuiden. Het thema is ‘Nee zeggen zonder je schuldig te voelen’. Onder het genot van een kopje koffie gaan aanwezigen hun mantelzorgervaringen rondom dit thema uitwisselen. Ook is er ruimte voor het geven en krijgen van tips.

Belangstellenden kunnen op 23 maart tussen 13.30 en 15.30 uur meedoen aan dit gesprek in De Meente. Voor vragen of meer informatie over ondersteuningsmogelijkheden vanuit het Steunpunt Mantelzorg kan men contact opnemen met  Lia Ruitenberg Mantelzorg/Welzijnsconsulent. L.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500