Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Accountmanager ICT (buitendienst) bij VWC

Geplaatst op: 2 maart 2022

(Adv.) Een bedrijf dat in de toekomst ICT niet op zijn agenda heeft staan zal minder succesvol zijn dan bedrijven die dat wel hebben. Bij VWC helpen wij klanten om succesvol te zijn en te blijven. En daarom zijn wij dan ook op zoek naar een Accountmanager ICT buitendienst.

Binnen ons buitendienstteam hebben we nog geen Accountmanager ICT, waardoor je direct van  betekenis gaat zijn. Als accountmanager ben jij het commerciële aanspreekpunt voor onze belangrijkste ICT klanten. Samen met een technische collega ben jij verantwoordelijk voor het systeem bij de klant. Je zorgt dat je regelmatig zowel telefonisch als fysiek contact hebt met klanten zodat je weet wat er bij de klant speelt en wat belangrijk voor de klant is. Je weet op basis van onderhouds- en beheerwerkzaamheden van je technische collega’s proactief te handelen richting onze klanten.

Lees hier de complete vacature.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500