Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘God in de storm’ thema van jeugddienst in Gereformeerde Kerk

Geplaatst op: 9 maart 2022

In de Gereformeerde Kerk staat zondagavond 13 maart weer jeugdkerk op de kalender. Johan Otten zal vanaf 19:00 uur spreken over het thema ‘God in de storm’. Muzikale medewerking zal worden verleend door Solid United.

Iedereen mag weer plaatsnemen zonder te reserveren in het middengedeelte van de kerk en ook naast het orgel. Alle stoelen mogen hier worden gevuld. Aan de beide zijkanten is om de rij een rij stoelen leeg en blijft het mogelijk om te reserveren via www.gkgenemuiden.nl. Dit is voor mensen die zich comfortabeler voelen om op deze wijze de diensten te volgen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500