Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis tuinafval inleveren

Geplaatst op: 30 maart 2022

Fotorechten: ROVA

De komende maand kunnen inwoners van Zwartewaterland gratis grof tuinafval inleveren. De eerstvolgende mogelijkheid is op zaterdag 9 april.

Aan de Wolfshagenweg 2a in Hasselt en aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle kan men een onbeperkte hoeveelheid grof tuinafval gratis inleveren. Deze service is alleen bedoeld voor particulieren en men moet zich kunnen legitimeren als inwoner van de gemeente Zwartewaterland.

Om goede compost te kunnen maken, is het belangrijk dat er alleen grof tuinafval wordt ingeleverd. Als er bijvoorbeeld zand, aarde, of bielzen tussen het grof tuinafval zit, dan is het onbruikbaar voor de compostproductie. Vervuilde ladingen worden daarom niet gratis geaccepteerd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500