Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente stelt regels brommernacht vast

Geplaatst op: 13 april 2022

Foto: Pieter Polman

Na twee coronajaren geeft de gemeente weer toestemming voor het houden van een brommernacht op Koningsdag. Traditiegetrouw kunnen liefhebbers weer met hun bewerkte bromfietsen door de straten scheuren om iedereen wakker te maken. 

Rijden met bewerkte uitlaat mag dit jaar tussen 04:00 en 06:30 uur. In Genemuiden is Keet de Kolk het startpunt, in Hasselt het Teeuwland en in Zwartsluis is dat jeugdsoos Esclusa. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en moeten bij het startpunt een verklaring ondertekenen. Daarna ontvangt hij (of zij) een hesje dat men verplicht moet dragen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500