Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vanavond Passie- en Paasconcert in Bovenkerk

Geplaatst op: 14 april 2022

Het Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ hoopt donderdagavond haar jaarlijkse Passie- en Paasconcert te houden in de Bovenkerk van Kampen. De kaartverkoop is inmiddels uit de startblokken en daaruit blijkt dat veel liefhebbers weer uitzien naar een concert van het 150-leden tellende mannenkoor.

Tijdens het Passie- en Paasconcert in Kampen worden niet alleen traditionele paasliederen gezongen, het koor is al wekenlang hard aan het repeteren met nieuwe stukken. “We hopen op een prachtige avond. Na twee jaar geen uitvoering te hebben gehouden rondom Pasen, zijn we blij en dankbaar dat we weer voor een groter publiek kunnen optreden”, laat voorzitter Martin Klomp weten.

Naast het koor werken ook Noortje van Middelkoop (panfluit), Arjan en Edith Post (trompet), Johan Bredewout (piano), Judith Sportel (sopraan) en Jorrit Wout (orgel) mee aan dit traditionele concert. De Bovenkerk gaat om 19:30 uur open waarna het concertom 20:00 uur aanvangt. De entree bedraagt 6,00 euro voor volwassenen en 3,00 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Klik hier voor kaarten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500