Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijna 100 brommerrijders maken Genemuiden wakker

Geplaatst op: 27 april 2022

De brommernacht is in Zwartewaterland zonder grote problemen verlopen. Dat laat burgemeester Eddy Bilder weten. Hij opende de jaarlijkse traditie door vanmorgen om 04:00 uur met de zwart-wit geblokte vlag het startsein te geven in Genemuiden. 

De organisatie heeft ook dit jaar weer veel deelnemers mogen verwelkomen. “In Hasselt waren dat er 43, in Zwartsluis ruim 25 en in Genemuiden deden bijna 100 rijders mee aan de brommernacht”, vertelt Bilder.

Na twee jaar kon er weer ‘legaal’ gereden worden. Vanwege de pandemie konden liefhebbers zich in 2020 en 2021 niet inschrijven. Echter kneep de gemeente toen een oogje toe. Maar dit jaar vlogen de startbewijzen weer over de toonbank bij Keet de Kolk, het Teeuwland en bij jeugdsoos Esclusa. Dit alles met het doel zoveel mogelijk herrie en plezier te maken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500