Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman hoofdsponsor van Winterfair

Geplaatst op: 5 mei 2022

Breman is dit jaar de hoofdsponsor van de Winterfair die 2 december op de agenda staat. Ter gelegenheid van Breman’s 95-jarig bestaan doet het bedrijf graag wat terug voor Genemuiden.

Dat jubileum was al in 2020, maar toen kon de kerstmarkt niet doorgaan. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Daarom verbindt Breman zich in 2022 alsnog aan het december-evenement.

“We hebben enorm veel collega’s in Genemuiden en we vinden het belangrijk om bij te dragen aan evenementen die voor de hele lokale samenleving te bezoeken zijn”, vertellen Bernando Eenkhoorn en René Breman namens het installatiebedrijf.

De Winterfair is dit jaar bewust wat eerder op de agenda gezet. “Op 2 december zitten mensen iets minder in de kerstdrukte én kunnen liefhebbers ook nog inkopen doen voor het sinterklaasfeest”, vertellen organisatoren Anneke van Dijk en Janneke ten Hove. “We zijn blij dat Breman dit jaar de Winterfair wil ondersteunen. Want zonder hoofdsponsor geen markt”, vullen de dames aan.

Breman hoopt zelf ook van de partij te zijn op de fair. “Vermoedelijk met een belevingsplek waar we jong en oud praktisch kennis laten maken met de installatietechniek”, besluiten Eenkhoorn en Breman.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500