Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonsink Aquaservice zoekt seizoensmedewerker magazijn

Geplaatst op: 20 mei 2022

(Adv.) Ben jij een echte aanpakker en per direct beschikbaar om tot en met augustus te werken bij Bonsink Aquaservice? Dan zoeken we jou! Ook stagiaires zijn van harte welkom bij ons in Zwartsluis.

Bij Aquaservice weten we alles van het verkopen van watersportartikelen en het onderhouden en repareren van plezierjachten. In de zomer is het bij ons topdrukte! In deze periode kunnen we in ons magazijn wel wat ondersteuning gebruiken.

Het watersportseizoen is al begonnen en daarom zijn we per direct op zoek naar iemand die 32-40 uur beschikbaar is en bij voorkeur uit Zwartewaterland komt. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit inkomende pakketten verwerken, uitgaande zendingen verwerken en magazijn werkzaamheden.

Dus ben jij 16 jaar of ouder? Wacht dan niet af, maar grijp je kans! Bel 085 023 95 50 of mail info@aquaservice.nl vandaag nog voor meer informatie.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500