Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomerstop? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Geplaatst op: 25 mei 2022

(Ingezonden) Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je bent welkom op de baan wanneer het jou uitkomt, mag vrijspelen voor 3 maanden en je doet mee aan een Clubtoernooi eind augustus. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. Je neemt, als je wilt, deel aan het Club toernooi eind augustus. De kosten bedragen 49,00 euro.

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor ons Clubtoernooi. Voor meer informatie en aanmelding kijk hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500