Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Culturele organisaties komen met gezamenlijke folder

Geplaatst op: 1 juni 2022

De diverse organisaties die zich bezighouden met cultuur, muziek, geschiedenis en kunst in Genemuiden hebben in 2022 meerdere keren samen om tafel gezeten. Het gaat om TIP, Het Oude Stoomgemaal, Orgelcomité, Tapijtmuseum, Historisch Centrum én het Kunstenaars Collectief.

Het resultaat van deze samenwerking heeft geleid tot de uitgave van de folder ‘Welkom in Genemuiden’. In deze folder kunnen liefhebbers lezen welke activiteiten er in 2022 in Genemuiden worden gehouden. “Zo kunt u in één oogopslag zien waar en wanneer u bij één van de initiatiefnemers terecht kunt”, leggen de initiatiefnemers uit. De folder is gesponsord door ​​​Prestige Print & Sign.

Enkele activiteiten waarin de samenwerking is gezocht zijn op 10 september (Open Monumentendag), 17 september (Genemuiden Kamerbreed) en 18 oktober (Biestemark). Uiteraard is iedereen tijdens deze dagen én ook op de andere momenten van harte welkom.

“Welkom in Genemuiden” is te verkrijgen bij de deelnemende organisaties en eventueel ook te downloaden via de website van het Oude Stoomgemaal.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500