Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juf Tineke van Enk 30 jaar met hart en ziel aan het werk

Geplaatst op: 3 juni 2022

Fotoserie: Peter Leenhouts

Peuterjuf Tineke van Enk werd vandaag in het zonnetje gezet bij kindcentrum Johannes Bogerman. Ze mocht namelijk vieren 30 jaar werkzaam te zijn in het onderwijs. Niet alleen haar huidige groep had de nodige verrassingen in petto, ook oud-leerlingen kwamen een kijkje nemen. 

Tineke begon 30 jaar geleden, ze was toen 22 jaar, te werken op peuterspeelzaal ‘De Regenboog’. Sinds twee jaar werkt ze op de opvang van de Bogermanschool. “Ik heb moeders op de opvang gehad waarvan ik nu hun kinderen in het lokaal heb zitten”, blikt ze terug. “Het is iedere dag een leuke uitdaging om de peuters te helpen. Je volgt hun hele ontwikkeling tot aan de basisschool en dat is enorm leuk om mee te maken”, vult ze aan.

Vrijdagochtend werd ze verwend met bloemen en tal van leuke cadeautjes. Iedereen kreeg de gelegenheid om de felicitaties over te brengen en samen met Tineke een gebakje te eten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500