Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cantilena zingt in Hasselt

Geplaatst op: 4 juni 2022

Als afsluiting van het zangseizoen, waarin het gemengde koor ook weer heeft mogen repeteren, geven de koren van Cantilena een uitvoering. Dit zal plaats vinden in de Grote Kerk in Hasselt op zaterdagavond 11 juni.

Het gemengde koor staat onder leiding van Evert van de Veen en het kinderkoor zingt onder leiding van Cor Ploeg. Aan dit concert werken verder mee: Henk van der Maten (orgel), Cor Ploeg (vleugel) en Noortje van Middelkoop (panfluit).

Een ieder is van harte welkom om deze avond mee te maken. De toegang is gratis; de kerk is open om 19:00 uur en het begint om 19:30. Bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500