Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vogelaar doneert 500 euro voor Maxima Centrum

Geplaatst op: 9 juni 2022

De Ouderraad van OBS de Vogelaar heeft vandaag samen met een aantal kinderen de opbrengst van het schoolfeest overhandigd aan juf Alice. Ondanks het slechte weer is het schoolfeest goed bezocht en kon er een cheque van 500,00 euro overhandigd worden voor het Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie.

Juf Alice was zeer verrast dat ze dit mooie bedrag toe kan voegen aan het sponsorbedrag en wil iedereen bedanken die hier aan bijgedragen heeft. “Wij wensen haar en haar team veel succes als zij begin september aan haar beklimming van de Mont Ventoux begint”, besluit de school.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500