Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Anders dan Normaal’ zingt voor Sluziger senioren

Geplaatst op: 28 juni 2022

Foto: Jan van Kleef

Een optreden vol sfeer en vrolijke muziek. Daarvoor zorgde dinsdagavond het bekende Genemuider koor ‘Anders dan Normaal’ in woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis.

Anders dan Normaal is een actief feest,- en stemmingsvol koor, dat zich gemakkelijk aanpast bij elk type publiek. In dit geval aan de ouderen uit Zwartsluis. Er was een swingend programma voor de belangstellenden samengesteld om er een leuke avond van de maken. Het koor kwam met ongeveer twintig zangers en muzikanten. De begeleiding was met Arie Blok (accordeon) en Jack v.d. Berg (drums). Het geheel onder leiding van de enthousiaste dirigent Bert Koster.

‘Als de klok van Arnemuiden’ werd iets aangepast gezongen in ‘Als de klok van Genemuiden’. De volle zaal werd volop bij de muziek betrokken en genoot van het optreden met bekende meezingers vooral uit de jaren zestig en zeventig. Rond half tien werd de sfeervolle avond afgesloten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500