Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden vlak voor zomervakantie op koopjesjacht

Geplaatst op: 13 juli 2022

Foto: Jannes vd Berg

Gretig graaien in de oude collectie van JR Schoenmode, ijsco’s eten om de inwendige mens te verkoelen en keuvelen langs de tientallen kramen in het centrum. Die bezigheden kenmerken de jaarlijkse zomerbraderie die de Genemuider Ondernemers Vereniging (GOV) vandaag hield. Al vroeg kwamen enkele honderden belangstellenden naar het centrum om vlak voor de vakantie nog wat spullen in te slaan. 

“We hebben deze markt samen georganiseerd met Apeldoorn2000. Dit bedrijf ondersteunt ons met de praktische zaken van de braderie. Het leuke aan deze ‘mini-Biestemerk’ is dat er ook mensen van buiten naar Genemuiden trekt. Mede vanwege het heerlijke weer verwachten we ook woensdagavond veel publiek op de markt”, zegt Anneke van Dijk namens de GOV.

Ondertussen turen veel bezoekers door hun zonnebril naar de koopwaren op de markt: tijdschriften, kleding, speelgoed, schoenen en tal van spulletjes om je interieur op te vrolijken. Kortom: het ontvangen vakantiegeld kon vandaag weer goed worden besteed in het centrum van de Tapijtstad.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500