Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gaellemuniger Schiettoernooi weer op de agenda

Geplaatst op: 25 augustus 2022

Bedrijven, vrienden en familiegroepen kunnen zich weer opgeven voor het Gaellemuniger schiettoernooi. Na twee jaar van afwezigheid hoopt de schietvereniging dit jaar weer veel teams te kunnen verwelkomen.

Het bestuur van de schietvereniging laat weten: “We hebben er voor gekozen deze iets eerder te houden dan we eerder deden. In week 39 houden we de trainingen en in week 40 staan de wedstrijden en de finale (7 oktober) op het programma. Vanaf heden kunnen jullie je weer opgeven zoals jullie gewend waren: heren, dames of een gemengd team. Na de finale is er een verloting en muziek.”

Opgave kan bij voorkeur via de website. Meer informatie via: info@schietvereniging-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500