Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fuite krijgt sneer tijdens optocht van Hasselter Euifeest

Geplaatst op: 3 september 2022

‘Hasselt in de stank, college en Fuite bedankt’, het is zomaar een kreet die vandaag voorbij kwam in de optocht van het Euifeest. De enkele duizenden bezoekers langs de kant kon het haast niet ontgaan: het hanzestadje zit niet te wachten op de enorme fabriek die de Genemuider veevoederfabrikant Fuite in Hasselt wil bouwen.

Meerdere wagens hadden de plannen van Fuite centraal staan bij hun optocht-act. Termen als ‘Nooit stank in Hasselt gehad, laat het in je eigen gat’ en ‘Skyline Hasselt verkracht, Genemuiden lacht’ waren in koeienletters te lezen.

De specifieke wagens met betrekking tot Fuite in de eerste video, daaronder de gehele optocht in beeld.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500