Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Infoavond over begeleid zelfstandig wonen

Geplaatst op: 12 september 2022

(Ingezonden) Graag nodigen wij u/jou van harte uit voor onze informatieavond op D.V. 20 september om 20.00 uur in ‘t Olde Staduus, Havenplein 1, 8281 EV Genemuiden. Op deze avond maken we kennis met de PGVZ, de toekomstige zorgaanbieder. Er zal door hen een presentatie worden gehouden en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Ook zal er informatie worden gedeeld over de toekomstige locatie. Want we zijn volop bezig met plannen om appartementen te laten bouwen voor jongens/meisjes die begeleid zelfstandig willen wonen in Genemuiden. Voor bewoners die hun eigen voordeur beheren, maar begeleiding nodig hebben bij het aanbrengen van structuur of hulp bij praktische zaken. Overdag hebben zij dagbesteding of werk en ontvangen zij een inkomen.

Inmiddels staan er 14 belangstellenden op onze lijst. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar! Heeft u een zoon of dochter of ben jij een jongen/meisje met Autisme / niet aangeboren hersen letsel NAH en zoekt u of zoek jij voor de nabije toekomst een begeleidzelfstandig woning met een protestant christelijke levensovertuiging?

Dan bent u/jij van harte welkom op onze informatieavond op dinsdag 20 september  in ‘t Olde Staduus, Havenplein 1, 8281 EV Genemuiden.

U/jij bent van harte welkom vanaf 19.45 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Opgeven graag vóór 15 september via deze link.

Hartelijke groet ook namens het toekomstige bestuur,

Wout van Olst, Alie Eenkhoorn, Gert Wentink en Jenneke Wolvers-ten Hove namens vereniging ‘Op weg met de ander’.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500