Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Aquaservice zoekt webshoptalent

Geplaatst op: 14 september 2022

(Adv.) Als webshopmedewerker in Zwartsluis ben je het visitekaartje van onze organisatie en verantwoordelijk voor het klantvriendelijk en oplossingsgericht te woord staan van onze klanten. Onze klanten benaderen ons via de telefoon, e-mail en social media. De vragen die je kunt verwachten zijn zeer divers; denk hierbij aan vragen over weborders, betalingen en leveringen, maar ook product specifieke vragen. Aan jou de taak om deze vragen oplossingsgericht te beantwoorden. De vragen los je op door gebruik te maken van jouw eigen expertise of indien nodig jouw collega’s in te schakelen.

Iedere klant die contact met ons opneemt is uniek en verdient iedere keer weer jouw volledige aandacht. Dit is voor jou echter geen probleem, jij weet namelijk precies hoe je klanten moet benaderen en blijft daarbij altijd rustig en neemt het niet te persoonlijk op. Dit maakt jou de ideale webshopmedewerker. Mocht je toch een keer je verhaal kwijt willen, dan heb je het geluk dat je samenwerkt met enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.

Je bent als webshopmedewerker mede verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en legt de lat daarbij hoog voor jezelf en de rest van de organisatie. Daarnaast draag je bij aan de verdere professionalisering van onze afdeling, door mee te denken hoe processen verbeterd kunnen worden.

Even voorstellen:

Aquaservice is een technisch specialist op het gebied van watersport. Met een uitgebreide winkel en webshop zijn wij het juiste adres voor alle watersportartikelen en bootmaterialen. Met een vakkundig team bieden wij een oplossing voor ieder vaartuig voor onderhoud, reparaties en refits. Aquaservice verleent hulp op locatie bij problemen of storingen. Onze ambitie is tevreden klanten die zorgeloos kunnen genieten op het water. Om dit te realiseren werken wij met het beste equipment en de beste mensen.

Dit ben jij:

Minimaal MBO werk- en denkniveau;

Je bent enthousiast en klant- en oplossingsgericht;

Je bent zelfstandig, proactief en vraagt goed door;

Je bent communicatief sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Je kunt je redden met de Engelse en Duitse taal.

Wij bieden:

Team met enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan, er heerst een prettige werksfeer en er zijn korte lijnen;

Een afwisselende functie in een groeiende organisatie en eventuele doorgroeimogelijkheden;

Een goed salaris;

25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);

Wij houden van gezelligheid en verbinding en organiseren daarom met regelmaat een uitje of een etentje. Daarbij luiden wij elke vrijdag het weekend in met een vrijdagmiddagborrel.

Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan, neem dan contact op met Jacqueline Moorman-Bonsink op telefoonnummer 085 – 023 9550 of mail naar j.moorman@aquaservice.nl – Reageren op deze vacature kan tot en met vrijdag 14 oktober.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500