Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rookworstenactie voor Gerben tegen Lyme

Geplaatst op: 21 september 2022

(Ingezonden) Het gevecht tegen Lyme gaat nog steeds verder. Na de trombose en heftige sepsis wat levensbedreigend is geweest, zijn er gelukkig stappen gemaakt.

Tijdens de Corona-periode hebben wij als gezin echt in thuis-isolatie geleefd om zijn gezondheid niet op de proef te stellen en de risico’s buiten de deur proberen te houden. 

De behandelingen en infusen gingen in deze periode gewoon door. Door een goede behandeling vanuit de kliniek zette hij toch weer stappen in de goede richting. 

Helaas gebeurde het toch dat Gerben is besmet met Corona. Daar is hij heel erg ziek van geweest. Tijdens deze periode kon de Lyme zijn gang gaan met als gevolg een enorme terugval in klachten en gezondheid. Eind mei moest Gerben weer naar Duitsland voor 2 weken intern in de kliniek. Een zwaar en intens behandelplan heeft hij moeten ondergaan. 

Gelukkig zijn er nu weer opbouwende stappen gemaakt door het huidige plan van medicijnen. Binnenkort start er weer een nieuw plan met nieuwe infusen. De dagen zijn dan ook verschillend met ups en downs. 

Helaas zijn deze rekeningen behoorlijk fors en wordt er van de hele behandeling niets vergoed. 

Vandaar dat we weer de welbekende rookworstenactie houden met heerlijke rookworsten van Keurslager Van de Weg!

Steunt u deze actie? Heerlijk voor bij de stamppot of straks voor de Biestemerk in de snert, of in de diepvries, bestel ze dan nu:  3 stuks voor € 10,- 

Bestellen kan via:

Facebook Gerben tegen Lyme

Bellen naar 0383854943

Whatsapp 0631205062 

Ophalen op zaterdag 8 oktober,  14.00-16.00aan Westerkaai 66 

Gerben blijft vechten tegen de Lyme, wij met hem mee en hopelijk u ook. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500