Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe investeerders aan zet bij Verhoek Europe

Geplaatst op: 11 oktober 2022

Verhoek Europe heeft overeenstemming bereikt met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam over de aankoop van het aandelenpakket. Met deze transactie is de weg vrij voor investeringen gericht op de continuïteit en ontplooiing van de organisatie.

De aandeelhouders van Verhoek Europe hebben in het belang van de organisatie en haar medewerkers ervoor gekozen op zoek te gaan naar nieuwe investeerders. Op vrijdag 7 oktober 2022 hebben de broers Doeke Verhoek, Jan Verhoek en Jaap Verhoek hun aandelen overgedragen aan hun broer Henk Verhoek en de investeerders Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam. Hiermee is de continuïteit van Verhoek Europe gewaarborgd.

Meije Smink, CEO Verhoek Europe, zegt: ‘’We zijn verheugd dat we met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam drie partners hebben die de toekomstvisie van Verhoek Europe ondersteunen. Samen met onze medewerkers bouwen we verder aan de groei en ontwikkeling van Verhoek Europe. De focus ligt hierbij op het leveren van een betrouwbare logistieke dienstverlening voor onze klanten. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst.’’

Het Genemuider vervoersbedrijf Verhoek Europe opereert inmiddels vanuit vijf verschillende landen en heeft 900 medewerkers in dienst. De logistieke dienstverlener heeft dagelijks 450 trucks onderweg.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500