Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrijwilligers Voedselbank in de prijzen

Geplaatst op: 19 november 2022

Vrijwilligers van de Voedselbank Zwartewaterland hebben een waardebon ontvangen als blijk van waardering voor hun werk. De provincie Overijssel waardeert vrijwilligerswerk. Sinds enige jaren is er daarom een Overijsselse prijs voor vrijwilligersorganisaties.

“Gefeliciteerd! We zijn blij om jullie te kunnen vertellen dat jullie vrijwilligers de Overijsselse vrijwilligersprijs gewonnen hebben. Wij willen deze prijs graag op 18 november overhandigen en doen dat samen met een statenlid van de provincie Overijssel.” Zo luidde het bericht van Welzijn Zwartewaterland dat bij secretaris Wout van Hasselt van de Voedselbank Zwartewaterland binnenkwam.

Vrijdagochtend vond de uitreiking plaats op de nieuwe locatie van de Voedselbank aan de Conradsweg in Zwartsluis. Statenlid Herman Kalter, in gezelschap van Gina Wijngaard en Dorothee Roeten van ‘Vrijwilligerswerk Zwartewaterland IJsselheem’ reikte de oorkonde en de daarbij behorende bos bloemen en waardebonnen uit aan voorzitter Jan Timmerman.

Daarna werd er, onder het genot van een kop koffie en een stukje taart, wat meer informatie verstrekt over het werk van de Voedselbank aan Kalter en de dames Wijngaard en Roeten door vrijwilligers van de Voedselbank Zwartewaterland, die zeer content waren met deze waardering voor hun werk en inzet.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500