Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Keurmeesters turen naar kleurrijke vogeltjes

Geplaatst op: 23 november 2022

Foto: Jannes van den Berg

Na een aantal jaren van absentie wegens corona richt Vogellust d’Overtoom weer in voor een aantrekkelijk vogelshow. Vogels vanuit allerlei exotische oorden zullen worden geshowd. Vandaag werden de ingezonden vogels gekeurd. 

Op donderdagavond 24 november, tijdens de formele opening, zal de officiële winnaar bekend worden gemaakt, waarna de show voor het publiek wordt geopend. Zaterdagmiddag 26 november wordt de uitslag van de grote verloting bekendgemaakt.

Verder wordt er weer een aantrekkelijke zaalverloting gehouden met een half varken als hoofdprijs. Ook de prijzenboom is inmiddels ruimschoots voorzien van allerlei leuke en attractieve  prijzen. Reden genoeg een bezoekje te brengen om de verscheidenheid in zang en kleur van de wonderlijke vogelwereld zelf te aanschouwen.

Plaats en openingstijden: Ver. Gebouw D’Overtoom te Genemuiden (Gratis entree)

Donderdag 24-11 van  20.00  –  22.00 uur

Vrijdag 25-11 van 10.00  –  22.00 uur

Zaterdag 26-11 van 10.00  –  16.00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500