Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GOV-loterij levert 4000 euro op voor Oekraïne

Geplaatst op: 17 december 2022

De GOV-actie voor de patatkraam in Oekraïne heeft 4000,00 euro opgeleverd. Vrijdagavond werd de prijsuitreiking gehouden via een live-uitzending. Meer dan 900 mensen volgden dat en zagen hoe Richard Ruijg met de prijzen door Genemuiden reed.

In de studio kwam onder andere de familie Brouwer terugblikken op het afgelopen jaar. Ook Wilhelm Bisschop en Jan van der Poel waren afgereisd naar de opnamelocatie voor een interview. Flip Visscher kwam samen met een opvarende van de asielboot om te vertellen over de belevenissen van de afgelopen maanden. Mensen die gebeld zijn voor een prijs, kunnen deze vanaf vandaag ophalen bij De Groene Lantaarn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500