Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ronald Penninkhof en Bennie Brouwer weer naar Poltava

Geplaatst op: 9 januari 2023

Ronald Penninkhof en Bennie Brouwer hopen donderdag 12 januari weer te vertrekken naar Poltava. De heren gaan naar Oekraïne om etenswaren aan te vullen voor de frietkraam die daar midden november is achtergelaten.

De kraam wordt inmiddels draaiende gehouden door vrijwilligers van een lokale kerkgemeenschap. De lading bestaat deze week uit friet, kaas, fruit, olie, chocolade en andere benodigdheden voor de kraam. De heren verwachten zaterdag aan te komen in Poltava en maandag bij twee locaties hun producten te lossen. Doneren blijft mogelijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500