Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

InfoWheels opent nieuw filiaal in Dalfsen en zoekt handig personeel

Geplaatst op: 11 januari 2023

(Adv.) Het bedrijf InfoWheels opent in januari 2023 een nieuw filiaal in Dalfsen. InfoWheels is onderdeel van de snelgroeiende internationale onderneming Roadshow Group, die behalve in Nederland ook in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië actief is.

Het bedrijf maakt opvallende mobiele promotievoertuigen, die allemaal nog te rijden zijn met een gewoon auto rijbewijs. Dat zijn bijvoorbeeld wagens voor merchandise verkoop, maar ook mobiele gesprekruimtes. Meer informatie over de producten is te vinden op de website www.infowheels.eu.

Deze moderne en slimme oplossingen zullen op maat worden gemaakt in Dalfsen. Daarvoor is het bedrijf opzoek naar elektriciens, interieurbouwers en carrosseriebouwers. Vind je het leuk om op een nieuwe locatie met een nieuw team te werken aan gave projecten? Dan ben jij misschien degene die wij zoeken! Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Stuur dan een email naar elroy@infowheels.eu. Voor telefonische informatie kun je ook bellen naar 088-88 22 111, en vragen naar Loïs Wienen.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500