Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Triviant voor goede doel

Geplaatst op: 18 januari 2023

De winnaars in 2019.

(Ingezonden) Na jaren afwezigheid maakt het 2e en 3e Wereldproject een doorstart met het spel Triviant. Het spel is simpel, maak teams van 3 personen en geef je op. Het kunnen teams zijn van bedrijven, sportclubs. buurtverenigingen, families enz. Het evenement staat op de agenda voor vrijdag 8 maart.

De teams hebben kennis van de gemeente Zwartewaterland en algemene kennis. Elk team legt een bedrag in. Het winnende team ontvangt een trofee. Ook zal er een zaalquiz gehouden worden. Het wordt een spannende race: wie gaat er met de trofee naar huis?

De opbrengst van deze avond komt in het geheel ten goede aan de bouw van 2 slaapzalen en een sanitair gebouw behorende bij de praktijkschool. Zo hoeven de jongeren geen kilometers meer te lopen, maar kunnen ze de tijd besteden op het terrein van de school. Ze krijgen daar eten en kunnen daar dan blijven slapen. Zo hopen we dat jongeren in hun eigen land een vruchtbaar bestaan op kunnen bouwen, zelfvoorzienend zijn, wat ten goede komt voor hun eigen land.

De avond zal gehouden in de d’ Overtoom – Grutto 1 in Genemuiden.

Opgave: praktijkonderwijsbweyeyerwanda@gmail.com.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500