Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mike Reuvers (HHC) kiest voor Sportclub, Breman & Doorn verlengen

Geplaatst op: 23 februari 2023

Nadat de TC van Sportclub vorige week bekend konden maken dat Rutger Etten komende zomer van HHC overkomt naar Genemuiden kan de Technische Commissie nu melden dat de 27 jarige Mike Reuvers dezelfde keuze heeft gemaakt.

Mike die afgelopen zomer overstapte van Staphorst naar HHC maakte helaas daar niet de minuten als verwacht. Hij wil een belangrijke bijdrage leveren aan het elftal en verwacht dat Sportclub Genemuiden te geven. Na gespeeld te hebben bij vv Emmen, Nieuw-Buinen en SVBO kwam Mike in seizoen 16/17 bij streekgenoot vv Staphorst terecht waar hij 6 seizoenen speelde en in 78 wedstrijden 26x scoorde. Door zijn goede prestaties viel hij op bij 2e divisionist HHC die hem contracteerden.

De TC is blij met de komst van Mike en denkt met hem de gewenste aanvallende versterking in huis te hebben gehaald.Ook is de TC blij met het verlengen van 2 spelers uit de eigen sportclub jeugd. Matthias Breman en Rick Doorn, beiden uit de eigen jeugdopleiding, hebben aangegeven dat ze ook volgend seizoen beschikbaar zijn voor SC Genemuiden 1. Matthias heeft buiten een kort uitstapje naar PEC Zwolle altijd voor Genemuiden gespeeld en zit nu voor het 7e seizoen bij de 1e selectie. Hij speelde tot nu toe 74 wedstrijden waarin hij 2x scoorde.

Rick Doorn heeft de hele jeugdopleiding van Genemuiden doorlopen en speelt ook al 7 seizoenen voor het 1e elftal. Hij heeft 87 wedstrijden voor Genemuiden gespeeld en scoorde daarin 4x.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500