Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessies krijgen andere opzet

Geplaatst op: 6 maart 2023

archieffoto 2019

De door SCEG georganiseerde Jamsessie-avonden waren altijd een bijzonder groot succes. Enerzijds door het grote aantal deelnemers, anderzijds door de groeiende publieke belangstelling. Die successen hebben een keerzijde: ook de impact op de organisatie werd groter, eigenlijk té groot voor het team van de SCEG. Dat maakt het dat SCEG de opzet veradert.

“In plaats van éé avond gaan we meerdere avonden vullen met ál het muzikale talent dat Genemuiden en omgeving rijk is. Deze Jamsessies zullen eenvoudiger en kleiner van opzet zijn, waardoor we hopen de drempel te verlagen voor aankomende en jonge muzikanten en hen een kans te kunnen geven hun muzikale talenten te tonen. SCEG zal zoals gebruikelijk hierbij zorgen voor de randvoorwaarden, zoals publiciteit, podium, geluid en techniek”, schrijft SCEG.

Onder begeleiding van de band The Younger Days zal de eerste sessie zijn 15 april 2023 in d’Overtoom. Deze liedjes komen aan bod. Wil je mee jammen, geef je dan op voor 15 maart via mailadres wout@sceggenemuiden.nl  of via de website van SCEG www.sceggenemuiden.nl

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500